Fysiotaurus

Toiminnan perusteet

Menetelmät

Tutkittuun tietoon perustuvaa toimintaa

Käyttämäni menetelmät fysioterapiassa sekä eläinten kouluttamisessa perustuvat tutkittuun tietoon. Sovellan tietoa onnistuneesti käytäntöön yhdistäen kliinisen kokemukseni sekä asiakkaan yksilöllisen tietotaidon tilanteestaan. Pyrin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani sekä tietämystäni siten, että vastaan asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hyvässä vuorovaikutuksessa

Ohjaustilanteissa toimitaan aina turvallisessa vuorovaikutuksessa, eettisesti kestävällä tavalla, kaikkien osallistujien hyvinvointi huomioiden. Tavoitteena on asiakkaan tilanteeseen sopivien ratkaisukeinojen löytäminen, taitojen kartuttaminen jotta saavutat teille merkitykselliset tavoitteet. 

 

Tutustutaan

Kiva kun olet täällä!

Olen Milka Tauru, eläinten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (PGDip/MSc), viimeisten opintojani Liverpoolin Yliopistossa. Tulokulmani on vahvasti tutkittuun tietoon perustuva ja se yhdistyy käytännön idearikkaaseen osaamiseen. 

Otan vastaan kaikenlajisia eläimiä. Eläintenkouluttajana (at) minulla on erinomaiset taidot uusien asioiden opettamiseen sekä käyttäytymisen muokkaamiseen. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat urheilevat eläimet, eläinten fyysinen harjoittelu sekä hyvinvoinnin tukeminen. Lisäkoulutusta eläinten osallistuvaan ja stressittämään käsittelyyn olen hankkinut KivaKäsittelijä®, FearFree® koulutuksissa.

Fysioterapian keskiössä ovat liike, liikkuminen ja toimintakyky. Voit löytää minut ihmettelemästä heinäsirkan jalkojen biomekaniikkaa tai tekemästä analyysia eläimen kipukäyttäytymisestä. Englantiin päädyin opiskelemaan, koska haluan kehittyä ja tämä koulutus avaa minulle väylän päästä tutkimaan tulevaisuudessa kiinnostavia ilmiöitä.

Eläinten fysioterapia tieteenalana tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa sen tärkeyden ymmärtäviä osaajia. Haluan olla mukana kehittämässä sitä eteenpäin myös käytännön tasolla; tuomassa tietoa osaksi arkea Tiedon avulla toivon, että voimme auttaa tulevaisuudessa eläinystäviämme entistä paremmin.

Fysioterapeuttina olen erityisen kiinnostunut siitä, miten voimme vaikuttaa toimintakykyyn ennaltaehkäisemällä tulevia haasteita ja optimoimalla kuntoutusta. Ohjauksessa haluan eläimen olevan aktiivinen osallistuja – passiivisen kohteen sijaan – kuten myös eläimen ohjaajan. Turvallinen, kohtaava ilmapiiri on lähtökohta jonka päälle on helppo rakentaa. 

Tervetuloa löytämään kanssani juuri teille sopivat ratkaisut ja laatimaan selkeä, konkreettinen suunnitelma tavoitteisiin pääsemiseksi. 

 

 

 

Lopuksi vielä, olen onnekas, saadessani tehdä töitä josta nautin suuresti. Opin päivittäin uutta ihmisiltä ja heidän eläimiltään. Tämä tiivistää ehkäpä koko toimintani ideologian, oli se sitten fysioterapiaa tai eläinten kouluttamista. Lopulta kaikki on yhdessä oivaltamista.

Toivottavasti saan myös teidät opettajakseni!

Terkuin, Milka